Bouw

Detachering moet niet alleen gezien worden als het opvullen van tijdelijke vacatures zoals een werkneemster die op zwangerschapsverlof is of om iemand op te vangen die langdurig ziek is. Momenteel zitten we in een krappe arbeidsmarkt, waardoor het voor bedrijven lastig is om aan het juiste personeel te komen. Met een nauwe samenwerking met het detacheringsbureau wordt het mogelijk het juiste personeel te vinden zonder dat je hier zelf tijd aan besteedt. Wat levert de keuze voor detachering nog meer voor jou op?

Veel ervaring

Detachering

Detacheerders hebben vaak veel ervaring in hun vakgebied. Dit komt omdat ze voor verschillende bouwbedrijven gewerkt hebben en zodoende kennis en ervaring bij verschillende bedrijven hebben opgedaan. Personeel van een detacheringsbureau is flexibel en past zich aan iedere bedrijfscultuur aan, waardoor een nieuwe medewerker binnen mum van tijd gewend is aan zijn nieuwe werkgever. Het voordeel voor de werknemers is dat ze met een detache

ringsbureau toch zeker zijn van een inkomen, waardoor ze minder stress op het werk ervaren en beter werk voor jou als werkgever kunnen verrichten.

Weg met alle werkgeversrisico’s

Een detacheerder is in dienst bij een detacheringsbureau. En dus niet bij jou. Het voordeel hiervan is dat het detacheringsbureau dus ook alle werkgeversrisico’s op zich neemt. Zoals de sollicitatieprocedure, het papierwerk en het risico wanneer een medewerker ziek wordt en plotseling niet meer kan werken. Ook zorgt het bureau ervoor dat het personeel op de juiste manier wordt opgeleid. Zodoende kunnen nieuwe werknemers direct voor jou aan de bak, zonder dat je deze eerst zelf moet opleiden. Lekker makkelijk en tijdbesparend!

Bouw

Re-integratie en werkstage

Steeds meer detacheringsbureaus werken op basis van detachering re-integratie of een werkstage. Het voordeel hiervan voor jou als werkgever is dat je een lager uurloon betaald en met re-integratie samenwerkt met personen die veel ervaring in hun vakgebied hebben. Zij zijn langdurig ziek geweest en de overheid probeert ze middels subsidies weer aan het werk te krijgen. Meestal willen deze mensen zelf graag weer aan het werk en zijn ze gemotiveerder dan ooit. Ook kan het voordelig zijn om te kiezen voor een detacheringsbureau dat samenwerkt met jongeren die deelnemen aan een werk- en leertraject of een stage. Het inhuren van deze jongeren is een stuk goedkoper terwijl de kwaliteiten van deze personen vaak niet onderschat mag worden.

5 redenen dat een detachering de juiste keuze is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *