vloerenspecialist

Het leggen van een nieuwe vloer is een flinke investering waarvan je het liefst zo lang mogelijk plezier hebt. Om er zeker van te zijn dat de vloer die je wilt laten leggen wel geschikt is voor jouw woning, wordt het aangeraden om een voorinspectie uit te laten voeren door een professionele vloerenspecialist. In dit artikel wordt verder uitgelegd waarom zo’n voorinspectie absoluut het geld waard is.

Waarom is een voorinspectie zo belangrijk?

Met het uit laten voeren van een voorinspectie voorkom je enorm veel mogelijke problemen die zich in de toekomst voor zouden kunnen doen. Denk hierbij aan onnodige waterschade of andere vormen van schade die voorkomen hadden kunnen worden door simpelweg een andere soort vloer gelegd te hebben. Daarnaast kan een voorinspectie van een vloerenspecialist je op lange termijn enorm veel geld schelen. Wanneer je namelijk bespaart op een voorinspectie en later met de eerder genoemde vormen van schade te maken krijgt, kan dit je een stuk meer geld gaan kosten dan de investering die je in een voorinspectie zou hebben gedaan. We kunnen dus concluderen dat een voorinspectie enorm van belang is om onverwachte schade en kosten in de toekomst te voorkomen en verzekerd te zijn van een langdurig kwalitatieve vloer.

Wat houdt een voorinspectie precies in?

Tijdens een voorinspectie inspecteert een vloerenspecialist, zoals Gerlof Hofmeijer, de ondervloer in een woning waar uiteindelijk een vloer bovenop moet komen te liggen. Hierbij wordt deskundig advies gegeven dat na de inspectie netjes zal worden weergegeven in een rapport. Op basis van de inspectie zal de vloerenspecialist vaststellen of de ondergrond geschikt is voor het soort vloer dat op deze ondergrond gelegd moet gaan worden. Ook dit wordt meegenomen in het rapport. Hierbij wordt op zaken zoals het vochtgehalte van de ondergrond en de mate van egalisering gelet. De  inspectie wordt uitgevoerd door middel van professionele technische instrumenten.

Het belang van uit laten voeren van een voorinspectie door een vloerenspecialist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *