Beveiligen van vakantiehuis

Je bent de eigenaar van een prachtig vakantiehuis met zwembad in het buitenland. Het komt vaak voor dat criminelen hier misbruik van maken omdat ze weten dat het huis maar 8 weken per jaar bewoond is. Bij aankomst is er binnen jullie vakantiehuis ingebroken en alles van waarde is meegenomen. Ook hebben de indringers schade aangericht aan de woning. Nu kom je tot de realisatie dat het jou niet zou overkomen. Je vakantiewoning is niet goed genoeg beveiligd tegen inbraak. Lees snel verder om een nieuwe inbraak te voorkomen.

Het hebben van een goed slot

De indringers hebben het slot van je voordeur vernield in je vakantiewoning. Ze hebben hoogstwaarschijnlijk het slot met een cilindertrekker opengetrokken en zijn vervolgens je woning binnengestapt. Deze inbraaktechniek kan voorkomen worden door een kerntrek strip te plaatsen. Dit moet je behoeden van nog een inbraak.

Een ander zwakke plek kan binnen de vakantiehuisje kan een garagedeur zijn. Plaats een extra slot op de garagedeur. Mochten ze het slot hiervan trekken hebben ze een tweede slot te gaan die je aan de binnenkant plaatst. Dit slot kunnen ze namelijk van buitenaf onmogelijk open trekken.

Laat inbrekers geen waarde zien

Indringers zijn altijd op zoek naar adressen die vaak niet bewoond wordt. Dit maakt het inbreken een stuk gemakkelijker. Helemaal als ze denken dat er iets te halen valt.

Hoe schrik je inbrekers nog meer af?

Indringers laten afschrikken die op het punt staan om je woning te betreden kun je makkelijk afschrikken. Maar hoe? Een goed alternatief kan zijn om de verlichting te installeren die werkt op sensoren. Wanneer de inbreker binnen is dat de verlichting automatisch aan gaat.

Het kan ook erg afschrikken om te laten zien rondom je vakantiewoning dat de woning goed beveiligd is. Dit kan je doen door beveiligingsstickers. Wel is het handig om werkelijk een alarminstallatie te installeren en er ook reactie is wanneer het alarm aangaat. Op bepaalde punten kun je ook dummie camera’s plaatsen om geld te besparen.

Mocht je voorzien zijn van een tuin is het mogelijk om deze redelijk open te houden zodat wanneer er indringers zijn dit door buren/aanwezige mensen gezien kan worden.

Wat is nog meer handig?

Behalve de beveiligingscamera’s is het slim om gebruik te maken van gadgets die niet zichtbaar zijn, spy gadgets. Bekijk alle benodigdheden zoals spy gadgets en lockpicking materiaal.

Hoe beveilig je een vakantiehuis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *