Kerstpakket personeel

In deze lastige tijd is het van essentieel belang dat je je personeel tevreden houdt. Een kerstpakket kan daar veel aan bijdragen. Een kerstpakket geef je aan je personeel om waardering uit te spreken naar je personeel. Uiteraard ziet het kerstplaatje er dit jaar anders uit vanwege corona. Zo kunnen er geen kerstborrels georganiseerd worden en zullen kerstpakketten dus minder persoonlijk overhandigd worden. Het kerstpakket is altijd lastig samen te stellen om iedereen tevreden te stellen en daarbij is het kostenplaatje ook een obstakel. Je zou denken dat het budget in deze tijd nog minder is dan voorgaande jaren. Echter ligt dit anders want over het algemeen willen werkgevers het personeel extra motiveren en daarbij ook waardering uitspreken in moeilijke tijden. 

Verwen je personeel met een kerstpakket

De overheid heeft de WKR-regeling verhoogd en hierdoor is mogelijk om een geschikt kerstpakket voor je personeel samen te (laten) stellen. In combinatie met het thuiswerken kunnen de pakketten rijkelijker gevuld worden. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over de inhoud van het pakket. Bij een kleine organisatie is het mogelijk om persoonlijke kerstpakketten te geven. Bij grotere organisaties worden vaak algemenere pakketten gegeven. Juist nu is het de tijd om te kijken naar de mogelijkheden om iedereen tevreden te stellen. 

De pakketten hoeven niet geheel persoonlijk te zijn, al zit er maar een klein persoonlijk tintje aan. Door het thuiswerken zullen er dit jaar meer kerstpakketten verstuurd worden. Het is in deze situatie dan ook van belang dat er op tijd wordt besteld. Als dit niet wordt gedaan is er een kans dat leveranciers het te laat leveren of zelfs afmelden. Dit risico kan je niet lopen voor het hardwerkende personeel. Op tijd bestellen is zeker belangrijk dit jaar ook om het voor alle partijen mogelijk te maken. 

Kerstpakket beleving 

Probeer dit jaar met kerst creatief te zijn om het alsnog zo persoonlijk mogelijk te maken naar je personeel. Dus naast een rijkelijk gevuld pakket ook een persoonlijke boodschap voor het personeel. Daarnaast is het belangrijk om creatief te kijken naar de inhoud. Want een restaurant of sauna bon heeft op dit moment niemand wat aan, maar een receptenboek en goed keukenapparatuur wel. Persoonlijke bezorging is ook mogelijk, mits er aan de maatregelen wordt gehouden. Het kerstpakket kan ook aangepast worden op de maatregelen. Een mondkapje met een apart printje is toch super leuk en bovenal creatief. Ook al zijn er vele beperkingen er zijn ook weer nieuwe mogelijkheden om uniek te zijn met het kerstpakket. Het belangrijkste voor dit jaar is wel om een gevoel van waardering te geven aan je werknemers. Geef je werknemers de erkenning die ze verdienen en klik hier voor een mooi pakket.

Een bon als kerstpakket

Weet je niet wat je moet geven in tijden van corona om je personeel te bedanken? Je wilt wel een leuk cadeau weggeven aan je werknemers. Doordat mensen veel thuis werken, kan je het pakket niet persoonlijk overhandigen. Het zou dan wel leuk zijn om een cadeau te geven waar mensen blij mee zijn en wat aan hebben van deze tijd. Heb je al een cadeaubon gedacht? Je kan een bon gewoon met de post versturen! Super handig toch!

Waardering naar personeel met kerstpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *