verhuizen

Of je nu net gaat studeren of je wilt een grotere woning vanwege gezinsuitbreiding, iedereen verhuist minstens 1 keer in zijn leven. En alhoewel er altijd vrienden zijn die je kan bellen, of familieleden die even komen helpen, zijn er altijd verhuisdozen die zo zwaar zijn dat je er spontaan een hernia van krijgt. Voor deze dozen en voor meubels die gewoon te groot zijn om makkelijk de trap af te schouwen, is een verhuislift huren de ideale oplossing. Op die manier kun je veilig en snel verhuizen.  

Wanneer gebruik je een verhuislift? 

Verhuisliften zien er soms wat intimiderend uit en ook zeker niet voor de hele verhuizing nodig. Toch is het handig om in bepaalde situaties deze wel te huren. Allereerst natuurlijk wanneer je in een flat woont en grote meubelstukken hebt, denk aan bijvoorbeeld een piano, banken en niet uit elkaar te schroeven eettafels. Maar ook als je zware dozen hebt, zelf niet zo goed kan tillen of wanneer er niemand beschikbaar is om te helpen, is het soms handig om een verhuislift in te huren. Je hoeft ook niet per sé in een appartement te wonen: ook zware meubels van je bovenwoning of van zolder verplaatsen kan tot gevaarlijke situaties leiden. In dat geval is het ook aan te raden na te denken over het gebruik van een verhuislift.

Hoe werkt het huren van een verhuislift?

Of je huurt per uur of per dag hangt af van wat je eigen wensen zijn. Een enkel object als een piano kost natuurlijk minder tijd en dan is het handiger per uur te huren. Voor grotere taken als een complete verhuizing, wordt huren per dag aangeraden. Overigens wordt je altijd netjes begeleidt door een professionele verhuizer met veel ervaring. Ook ben je verzekerd voor eventuele schade aan je huis, kan er tot 400 kg per keer verplaatst worden en is er altijd extra verhuismateriaal beschikbaar. Op deze manier wordt verhuizen een stuk minder stressvol en kan je veilig en snel van je nieuwe woning genieten.

Alles wat je moet weten over verhuizen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *