Ondernemingsgebouw

Wil je met je bedrijf opvallen, dan denk je misschien niet in de eerste instantie aan aandacht aan gevelreclame meenemen bij een verbouwing. Toch is dit een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je bedrijfspand al vanaf een grote afstand zichtbaar is.

Doordat de naam van je bedrijf in grote letters op de gevel staat, weten je klanten direct waar ze moeten zijn. Zeker op grote bedrijfsterreinen ben je als bedrijf in veel gevallen moeilijk te vinden. Dit los je eenvoudig op door te kiezen voor gevelreclame.

Nog een voordeel van gevelreclame met je naam of je logo erop is dat het zorgt voor herkenbaarheid. Deze zal onbewust bij veel voorbijgangers blijven hangen. Maar gevelreclame biedt nog meer pluspunten:

  • Je bedrijf is goed zichtbaar
  • Je onderscheidt je met gevelreclame van je omgeving
  • Klanten doen een positieve eerste indruk op van je bedrijf
  • Goede herkenbaarheid
  • Professionele uitstraling

Soorten gevelreclame

Gevelreclame komt in een groot aantal verschillende varianten voor. Dit zijn door veel ondernemers de meest gekozen opties:

Doosletters

Deze driedimensionale letters geven de gevel van je pand een bijzonder effect. Ze kunnen ook van verlichting worden voorzien. Hierdoor is je logo of de naam van je bedrijf altijd zichtbaar.

Freesletters

Freesletters worden ook wel folie letters genoemd. Deze letters of vormen worden met lasertechniek gemaakt. Ze zijn populair als gevelreclame omdat er wat kleur en vorm betreft geen beperkingen zijn.

Gevelborden

Deze borden worden zoals de naam al zegt bevestigd aan de gevel. Ze zijn in alle vormen en stijlen verkrijgbaar.

Spandoeken

Deze doeken worden op een frame gespannen. Omdat ze eenvoudig te verwisselen zijn kunnen ze voor tijdelijke acties gebruikt worden. Daarnaast kunnen spandoeken op vele manieren toegepast worden. Heb je plannen om je zaak te verbouwen en wil je ook aandacht aan reclame voor de gevel meenemen bij de verbouwing? Denk dat eens aan de toepassing van gevelreclame.

Het gebouw van je onderneming verbouwen? Wij geven extra inspiratie voor het verbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *