rolluik

De zomer komt er weer aan, de zon staat vol het huis in. Buiten is het warm, maar binnen wordt het dan ook super warm. Je kan dan natuurlijk verkoeling vinden in een zwembad, onder een parasol of ergens anders. Dit is alleen niet zo fijn als natuurlijk even lekker naar binnen om af te koelen. Het is avond, je wilt naar bed maar de zon staat nog lekker naar binnen te schijnen, de gordijnen die je nu hebt houden het licht niet buiten. Denk eens aan een Heroal rolluik, het zorgt ervoor dat de zon buiten blijft!

Functies van rolluiken

Op het moment dat u een rolluik gaat kopen, koop je dit vaak om 1 bepaalde behoefte te vervullen. Maar een rolluik heeft verschillende functies waar u toch zeker wat aan heeft, namelijk:

 • Het is zonwerend;
 • Het is isolerend;
 • Het biedt privacy;
 • Het is geluidswerend;
 • Het is verduisterend;
 • Het is inbraak werend.

Het is goed mogelijk dat als u op het punt staat om een rolluik te kopen, u 1 of meerdere functies daarmee al in gedachte had. Maar hou ook rekening ermee dat de verschillende functies handig kunnen zijn op verscheidene plekken. Zo is het bijvoorbeeld erg handig om een inbraak werende en zon werende rolluiken op de beneden verdieping te instaleren, terwijl op de eerste verdieping het alleen maar zonwerend hoeft te zijn. Om deze keuzes te maken kunt u in gesprek gaan met een specialist, maar het is ook belangrijk dat u voor uzelf duidelijk heeft wat het doel is van de rolluiken.

Heroal rolluiken

De prijzen van een rolluik wordt bepaald aan de hand van de volgende punten, namelijk:

 • Grootte van de rolluik;
 • Materiaal van de rolluik;
 • Bediening van de rolluik;
  De bediening van de rolluik kan via een schakelaar, of met een afstandsbediening. Er zitten aan allebei de opties voor en nadelen. Bekijk deze voor en nadelen goed en maak dan een keuze, die het beste bij u, uw huis en uw wensen past.
 • Stevigheid van de rolluik.

Het is belangrijk om te kijken naar wat de specificaties die voor jou goed genoeg zijn per rolluik. Wij willen u twee voorbeelden van rolluiken nog meegeven wat wij denken dat kwalitatief heel goed zijn. Als eerste de Heroal mini-e rolluik. Deze rolluik bestaat uit dik aluminium en is gevuld met stevige schuimvulling. Er zijn verschillende kleuren mogelijk maar de meest gekozen kleur is antraciet.

De tweede is de Heroal RS42 rolluik. Dit is een iets minder prijzige rolluik in vergelijking met de mini-e, dit komt omdat het iets minder isolatiewaarde heeft en wat minder stabiel is. Maar dit betekent niet dat het een kwalitatief lage rolluik is. Het bestaat uit aluminium lamellen en een stabiele geleider, dit staat garant voor windweerstandklasse 3, dit houdt in dat je tot en met windkracht 6 je de rolluiken kan gebruiken.

Bron: https://www.zonweringgarant.nl/rolluiken/heroal-rolluiken

Trendy Heroal Rolluiken kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *