Naar Drenthe verhuizen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of gewoon een nieuwe fase in je leven? Ben jij op zoek naar een andere regio om te wonen? Dan adviseren wij je er graag over waarom het interessant is om naar de provincie Drenthe toe te verhuizen. Hieronder geven wij daarvoor 3 argumenten! 

Ruim wonen voor minder geld

Wanneer jij op zoek bent naar een woning waar je met minder geld juist ruimer kunt wonen, dan raden wij het aan om eens te kijken naar de huizenmarkt in Drenthe. Hier krijg je natuurlijk veel terug voor het geld dat je uitgeeft aan een woning. Overigens ben je niet de enige die er het afgelopen jaar voor heeft gekozen om deze keuze te maken, want tijdens de lockdown, en de explosieve stijging in de huizenmarkt, bleek al dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Voor nieuwbouwwoningen specifiek in Drenthe adviseren wij je eens op deze website te kijken

Tussen centraal en noord Nederland wonen

Er zijn veel mensen die houden van het gezellige noorden van Nederland en hier graag wonen. Maar de provincie Groningen is voor veel mensen juist weer net wat te ver weg van de rest van het land. Wanneer je in Drenthe woont, dan woon je toch nog centraal in Nederland, maar tegelijkertijd dichtbij het noorden van het land. Voor je werk kan dit overigens ook handig uitkomen. 

Zeer mooie en gezellige plaatsen in de provincie

Verder kent de provincie ook nog eens een aantal zeer gezellige plaatsen en dorpen. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Coevorden. Het is een zeer gezellige plaats dat veel weg heeft van een gezellig dorp, maar toch is Coevorden officieel een stad. Een andere leuke plek in Drenthe is de plaats Meppel. Meppel heeft een rijke geschiedenis, kent een aantal zeer mooie bezienswaardigheden en het is er altijd gezellig! Nog een aantal leuke dorpen zijn Dwingeloo, Ruinen en Schoonebeek. Overigens vind je er ook veel mooie natuur en rust! Zie hier nog meer over de leukste dorpen en plaatsjes in Drenthe.

3 redenen om in de provincie Drenthe te wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *