Glas op maat

Het is niet voor niets dat je in steeds meer huizen glasplaten ziet. In meerdere delen van de woning hebben de platen zo hun voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan een glasplaat in de keuken of een glazen plaat in de badkamer. Of een mooie glazen deur om delen van de woning van elkaar scheiden. Ze geven een frisse moderne look aan het interieur en zorgen voor eenvoudiger onderhoud. 

Gezien de vele soorten, kleuren en maten is er voor elke woning wel een geschikte glasplaat te vinden. Met de diverse kleuren en patronen creëer je de look die bij jouw inrichting past. En de mogelijkheid om het glas op maat te bestellen, zorgt ervoor dat er altijd wel een goed formaat gerealiseerd kan worden. Hier lees je meer over de glasplaten in huis. 

Glasplaten in de keuken

Een eerste plek in huis waar je steeds vaker glasplaten ziet, is de keuken. De glasplaten worden als spatwanden gebruikt om het ergste opspattende vuil tijdens het koken makkelijk schoon te kunnen maken. Het komt je vast wel bekend voor dat een pan tijdens het koken begint te spetteren. Zonder glasplaat kan het lastig zijn om de vette spetters van je muur af te krijgen. Met een glasplaat is dat veel makkelijker en hygiënischer. Met een doekje neem je de glazen plaat eenvoudig af. 

Daarnaast zijn de glazen platen in de keuken gemaakt van veiligheidsglas. Dat houdt in, dat ze niet kapot gaan als je er eens met een pan of ander voorwerp tegenaan stoot. Het glas heeft daarmee ook een beschermende functie voor je muur. Beschadigingen worden tegengegaan. 

Glasplaten in de badkamer

Ook in de badkamer komen glazen platen goed tot hun recht. Ze fungeren bijvoorbeeld als douchewand, deur, cabine of als extra plaat over je wastafel. Het glas geeft een strakke moderne look aan je badkamer. Je krijgt al snel een gevoel van luxe. En voor elke badkamer zit er wel een glasplaat bij, omdat glas op maat besteld kan worden. 

Daar komt bij, dat ook in de badkamer de glasplaten zorgen voor makkelijk onderhoud. De glasplaten zijn goed schoon te houden. Er zijn geen kieren of voegen waar vuil tussen kan gaan zitten. Wel zo schoon en hygiënisch dus!

Dit is waarom glasplaten steeds meer worden gebruikt in huizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *